ADRESA

Disk d.o.o. – Sjedište Toplička 54, Ciljuge, Živinice
Disk d.o.o. – Proizvodnja - Magistralni put 228A, Maline, Živinice

Proizvodi

Lim u obliku crijepa SUPERIOR
Lim u obliku crijepa SUPERIOR

Naš limeni crijep SUPERIOR je visokokvalitetni pokrivač koji omogućava pokrivanje stambenih, poslovnih i pomoćnih objekata različite namjene.

Trapezni lim TR 40 HARMONY
Trapezni lim TR 40 HARMONY

HARMONY je visokokvalitetni trapezno profilisani lim proizveden u našem prizvodnom pogonu u Živinicama pomoću najsavremenijih digitalno opremljenih mašina.

Trapezni lim TR 20 PREMIUM
Trapezni lim TR 20 PREMIUM

Trapezni lim TR 20 PREMIUM zbog svojih karakteristika, primjenu je našao prvenstveno kao fasadni lim, ali se može podjednako dobro koristiti i za pokrivanje industrijskih objekata, nastrešnica, garaža, terasa, stambenih objekata i sl.

Samouklapajući lim KLIK KLAK
Samouklapajući lim KLIK KLAK

KLIK KLAK samouklapajući krovni i fasadni lim relativno je nov proizvod na našem tržištu, koji zbog svojih izvrsnih karakteristika postaje standard i u našoj zelji.

Limena lamperija – POTKOV
Limena lamperija – POTKOV

Limena lamperija (potkov) se koristi za oblaganje potkova kuća, vikendica i drugih stambenih i poslovnih objekata. Može se montirati po nosivim gredama, ili ispod nosivih greda zavisno od potrebe i želje kupca.

DAMPA
DAMPA

Fasadni lim DAMPA uglavnom se primjenjuje za oblaganje fasadnih površina i stropova, kako poslovnih tako i privatnih objekata.

OLUCI, OPŠAVI I LIMARSKA GALANTERIJA
OLUCI, OPŠAVI I LIMARSKA GALANTERIJA

Kako bismo upotpunili naš proizvodni program i omogućili Vam kupovinu svih proizvoda potrebnih za krov na jednom mjestu, u našim poslovnicama vršimo proizvodnju cjelokupne limarske galanterije.

RAVAN LIM
RAVAN LIM

Naša firma pored proizvodnje svih vrsta limenih krovova vrši distribuciju limova u rolni na teritoriji cijele BiH kao i u zemlje Regiona. U svakom trenutku raspolažemo sa lagerom od cca 3000 – 4000 t materijala raznih boja i dimenzija.

DODATNA OPREMA
DODATNA OPREMA

Samourezujući vijci, Antikondenz filc DR!PSTOP, Paropropusna-vodonepropusna folija, Korektivni sprej, Silikonski kit, Pribor za zavrtanje i pričvršćivanje…